28 de març del 2011

Marxa Cicloturista Terra Alta

Aquest cap de setmana van desplaçar-se a Gandesa els corredors del club Anna Vericat, Claudi Balastegui i Alfonso Sancho a participar en la primera edició de la Marxa de la Terra Alta, una cicloturista que pren el relleu de la mítica Rutes riberenques i que hereda d'ella el format de velocitat controlada, amb esmorzar inclòs, amb tram competitiu i trofeus per als més preparats.
La participació va ser excel.lent amb prop dels 200 participants de tota la geografía catalana, ja que era puntuable per a la xallenge autonòmica, a més el temps va respectar el pas dels ciclistes pels preciosos paratges de la Terra Alta.
Pel que fa al tram competitiu, amb meta al Coll Ventòs, Alfonso va ser quart de la general tot disputant-se el lloc amb el segon i tercer, i el Claudi i l'Anna van arribar lleugerament més endarreríts, sent l'Anna la primera fèmina en coronar l'alt. En Jordi Fernandez va ser el vencedor. Posteriorment, els últims 20 km de la prova, van donar-se lliures per part de l'organitzador per acabar de cremar els cartutxos de les cames, i de la mateixa manera que en el tram anterior van quedar-se finalment en solitari l'Alfonso amb Batiste Sancho, Claudio Franco i Jordi Fernandez, els més forts del dia novament, però aquest cop sense trofeus, de nou l'Anna també va arribar la primera a Gandesa.
Per acabar un dinar de germanor amb macarrons i torrada de carn per recuperar forçes i fer la tertulia sobre el que havia estat la matinal de pedaleig. Ara ja a pensar en la propera de cursa de Monzón on falta encara definir quins seràn els corredors que hi pendràn part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.