15 de març del 2011

L'equip segueix donant la talla

El passat diumenge el Team Restaurant Can Victor, va estar present a dues marxes, la d’Almatret i a la Terra de Volcans.

Pel que fa a Almatret, la primera proba de la Xallenge David Duaigües de BTT, Fins allí s´han desplaçat els nostres corredors Xavi Perolada ,Joan Andreu i Joan Redó que avui defensava els colors del Team Can Victor,la prova estava marcada pel dubte de com estaria el circuit per la pluja que havia caigut tot el dissabte, però amb un dia esplèndid en uns petits retocs al circuit la prova ha estat un èxit de participació i organització, fins 450 bikers.
El circuit constava de 42km molt paregut als anys anteriors, fabuloses vistes, espectaculars senders...etc.
Als primers quilometres ja s´ha fet el tall dels que anaven a disputar la prova i general, estaven gent de Barbastro, Mario de Flix, Jordi Garcia, LLeti, Joan Fornós, aprofitat la tècnica LLeti a pogut rodar molt de temps tercer ja que els senders eren òptims per ell, però a la última pujada ha 6km del final l´esforç li a passat factura, el passaria un corredor de les terres de Lleida i Mario de Flix, al final cinquè. Per davant quedant primer un fortíssim Joan Fornós de la Ribera d´Ebre, segon Jordi Garcia,a esperar les classificacions oficials Xavi Perolada entraria sobre la 15 posició i Joan Redó a la 40, malgrat el fang tots han quedat molt contents de la proba.
classificacions: www.servioptions.com

Pel que fa a la marxa Terra de Volcans, es van desplaçar a la localitat garrotxina d'Amer, els ciclistes del club José Maria Ferrando, Claudi Balastegui, Xavier Segarra, Anna Vericat i Alfonso Sancho per a disputar la Terra de Volcans, una marxa ciclodeportiva sobre un traçat de 144km que acumulava un desnivell de 2575m positius, i postre del final en alt de St. Martí Sacalm.
Cal ressaltar la tercera posició de l'Anna en fèmines, més tenint en compte la qualitat i quantitat de les participants, i el fet de la guanyadora ser de primera línia, en la figura de la Fatima Blazquez, Campiona tant d'Espanya com de la Copa nacional, a més de professional a Italia on va guanyar curses importants.
Per altra banda, Alfonso ha acabat sisè de la general, mostrant-se molt satisfet del seu rendiment, només lamentant la possibilitat d'haver assolit el tercer lloc per una mala senyalització de distàncies en l'últim km de l'ascensió a St.Martí.
La resta de components han arribat junts a meta, amb la mala sort d'una punxada d'en Xavi Segarra durant el primer terç del recorregut que l'ha endarrerit, però en Claudi l'ha esperat i així han fet camí plegats.
Tots els components de l'equip han destacat l'extrema duresa del recorregut, a més de les condicions d'aigua i terra en la carretera en alguns trams, degut a les fortes pluges del dia anterior en la zona, a pesar de tot, un recorregut preciós i un tracte excel•lent de l'organització.

Ara a pensar en la propera setmana en la volta master a Tarragona, on en Claudi tornarà al volant del cotxe per a dirigir l'equip, acompanyat de dos auxiliars de luxe com el J.M. Ferrando i en Jordi Cugat, qui esperem es recuperi aviat, ja que l'enyorem a les curses pel seu companyerisme, i com no, bon rendiment.
Recordem que l'equip estarà format pels masters-30 Xavi Segarra, Xavi Perolada, J.A. Lletí, Alfonso Sancho, Jordi Lleixà i Guillem Enrí, més el senior Jonathan Larrossa i el Veterà-40 Enric Ramoneda.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.