4 de juliol del 2011

Campionats d'Espanya i Volta als Port d'Andorra

El passat dia 25 de Juny, com ja havíem anunciat la corredora de l'equip Anna Vericat va participar als campionats d'Espanya de ruta formant part de la Selecció Catalana. Referent a la cursa, la tasca d'Anna va ser la de neutralitzar tots els talls de sortida i portar el pilot compacte fins arribar a la pujada, com així va fer, sacrificant-se per la selecció (Anna Ramirez va ser 2ª). Tot i tenír que abandonar la prova degut al desgast explosiu l'Anna estava contenta de haver tornat a formar part del combinat Català un any més, a més d'haver fet el que li havía encomanat la seleccionadora Marta Vilajosana.
Per altra banda en Claudi Balastegui i l'Alfonso Sancho han participat aquest diumenge dia 3 de Juliol a la Volta als Ports d'Andorra (Andorra la Vella), sobre un traçat de 107 km, amb 3.183m de desnivel positiu!!!! Un recorregut duríssim i extenuant on han destacat els alts de La Rabassa (Especial), La Comella (2ª),Ordino(1ª) i final en alt al Llac d'Engolasters (1ª).
L'Alfonso ha començat bastant endavant, però al tram final ha acusat l'esforç perdent comba en l'Alt d'Ordino i sbretot en la pujada final on era superat per multiples participants. En Claudi s'ha regulat molt bé com en ell és habitual, però la duresa del recorregut també la mimbat (A qui no!!!). Els dos han finalitzat desmanegats , però amb el sentiment comú d'haver realitzat un recorregut d'una gran bellesa i duresa, i colmat amb una gran organització (Recomanable anar).
La propera setmana en Claudi, l'Anna i l'Alfonso acaben la seva temporada de marxes a "lo grande" desplaçant-se a Granada a disputar la Sierra Nevada límite Road, una autèntica locura sobre la bici.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.