4 de juliol del 2011

Trofeu Ajuntament de Cambrils

Ahir diumenge va tenir lloc a Cambrils la Cursa Master 30 i Senior, i a continuació escoles puntuables per al calendari català.
Allí ha estat present el Team Can Victor a càrrec del corredor Joan Andreu Lletí que tornava a la competició després de la petita aturada vacacional.
La prova constava de 42 Km, amb un circuit urbà de 1.400 metres, en la qual hi havien 30 voltes. Els arbrits han decidit que la cursa es faria per puntuació, sprins cada 5 voltes (6 sprins, la quan cosa encara ho feia més dur), a les 9,20h s'ha donat el tret de sortida.
El cirucuit a primera hora del matí degut a la pluja i a les màquines de neteja tenia zones bastant humides, sumant els pas zebra que hi havia i les tapes d'alcantarillat es veia venir que seria molt fàcil patir una caiguda. I així han estat fins a 4 caigudes, que han provocat diferents talls i també molts de nervis al pilot.
La carrera s'ha decidit a la sisena volta amb un Jaume Morales que marxaria sol fins al final, per darrera anant alternant posicions Lletí ha pogut salvar les caigudes i els talls, i en tot moment s'ha mantingut en els llocs capdavanters, tot i les dificultats que ha patit a les primeres voltes abans no ha agafat ritme de cursa, i així ha acabat la cursa d'un total de 42 participants en 12 posició Master 30, i amb una mitja de 42 km/h.
El pròxim cap de setmana els corredors del Joves Ciclistes d'Amposta, estaran presents el dissabte a la cursa del Llop en la modalitat de ruta, i el diumenge a Burriana (Castelló), per celebrar la cursa de Masters.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.