16 d’octubre del 2011

Bona cursa de relleus a Ascó


Ahir disabte, Jonatan Larrosa va fer equip amb el descender Arnau Sugranyes i van pendre part a la cursa de relleus d'Ascó amb representació del Team Can Victor.
Aquesta cursa de relleus es va disputar a un ràpit circuit de 800 mts, on en un principi els nostres corredors volien fer 2 voltes cadascú però donat a la duresa i el ritme de la cursa, van decidir rellevarsa cada volta.
Des del moment que els nostres s'han rellevat cada volta han rodat en primera posició, seguits a pocs metres pels duets formats per Xavier Jornet i Mario Solé en segona posició i Jordi Fernández i Miquel Escolà en tercera posició. Durant la segona meitat de la proba, els nostres es van anar intercanviant posicions amb els altres dos equips, ja distanciats de la resta d'equips que rodaben per darrera. Finalment als darrers minuts, Jornet i Mario pujarien una mica el ritme, guanyant uns 50 metres que els portaria a l'arribada com a guanyadors i el Team Can Victor, entraria en segona posició seguit de Fernández i Escolà en tercera.
Destacar que tot i ser una proba de BTT, la velocitat mitjana dels ciclistes va estar sobre els 40km/h, punt que confirma la duresa de la cursa.
El porper cap de setmana, si no hi ha cap contratemps, els ciclistes delt Joves Ciclistes d'Amposta pendran part a la Marató en BTT de Gandesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.