24 d’octubre del 2011

Cap de setmana agredolç per a l'Anna Vericat

Aquest cap de setmana, l'Anna Vericat ha segut premiada en la gala de l'esport local d'Ulldecona per la seva trajectoria ciclista, un guardó que ja havía recollit anys enrera en l'esport del Twirling on ja havía assolít grans resultats a nivell nacional i europeu, sent mundialista dos cops. Aquest cop s'ha reconegut els cinc anys d'estada en l'equip de selecció catalana i la seva experiència en proves de llarga distància i Copa d'Espanya, certamen al qual la propera temporada tornarà a pendre part després d'una temporada fora.
Diumenge pel matí l'Anna, acompanyada aquest cop del Claudi Balastegui, l'Isa Gimeno i l'Alfonso Sancho, en representació del Can Victor han pres part en la cursa de Muntanya d'Ulldecona, sobre un traçat de 23'5 km. L'Alfonso, coma més expert ha finalitzat en 69ª posició amb un temps de 2h31m. Més endarrera L'Isa i en Claudi finalitzaven amb sendes caigudes durant la cursa. La part pitjor se la emportat l'Anna que ha tingut que abandonar la prova al seu tram final per una lesió de lligaments, donant contrast al cap de setmana per a ella. Esperem que es recuperi ràpid i ens torne a donar alegría rapidament a la grupeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.