26 de maig del 2010

IV MARXA CICLOTURISTA AL RIU EBRE

El proper diumenge 30 de maig, el nostre Club Joves Ciclistes d'Amposta, tornem a organitzar la marxa cicloturista al riu Ebre Amposta - Cardo- Amposta.
Aquest any la prova arriva a la seva quarta edició, i com l'any passat la marxa serà puntuable per a la Xallenge Catalana de Cicloturisme. La sortida serà a les 8:00 h del mati, del pavelló d' esports d'Amposta.
Els participants vinguts de catalunya,de la comunitat valenciana i des de l'aragó, tindran que recorrer els 110 km que s'eparen amposta de cardo i la seva tornada.
La prova organitzada pel club joves ciclistes d'amposta, tindrà el suport de l'Ajuntament d'Amposta i del Consell Comarcal del Montsià.
Mes informació: www.jovesciclistes.com

Aprofitem per anunciar també que els Joves Ciclistes d'Amposta estem treballant per a organitzar a la població d'Amposta el proper 11 de juliol del 2010 una Cursa Senior i Master 30 de carretera.

4 comentaris:

  1. cheeiiiiiiiiiik!!!!! que no podeu ficarla un altre dia la carrera que no siga eixe cap de setmana!!!!
    Es el campionat de la C.Valenciana de MTB!!!
    Es que o no fan res en 3 caps de setmana i al seguent 3 curses.....
    Ens veiem este cap de setmana en la copa tarragona tropa!!!!
    A.Moya

    ResponElimina
  2. Hu sentim molt, però si finalment fem la cursa( estem treballan contrarellotge), la data te que ser 11 de juliol, ja que son les festes del barri del grau, i la cursa es una de les activitats del programa de festes. I l'organitzariem conjuntament amb l'associació de veins.
    salut

    ResponElimina
  3. ei gent, sabeu si penjaran fotos i la classificació de la bandera verda?
    salut, i bona marxa!

    ResponElimina
  4. Les fotos ya estan penjades, i les classificacions estem en ello, entre avui o demà.
    salutacions

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.