30 d’octubre del 2010

7a cursa de relleus d'Ascó


Aquest matí el C.C. Ascó ha organitzat al circuit de la conxinxilla, la setena cursa de relleus en BTT.
En representació del nostre equip, hi han assistit Jonatan Larrossa i Jordi Cugat.
El circuit molt planer, amb la terra "remoguda" i amb el repecho dur que posa més emoció a la cursa. L'estat del terreny ha fet que rodar ràpit costés més de lo normal i els corredors havien d'estar atents a la trassada, ja que era molt fàcil posar-se en algún tros amb molta terra tova. Pel que fa la cursa, el primer relleu de l'equip la fet Jonatan i ja ha agafat la primera posició, posició que l'equip mantindria fins al final de la cursa. Durant els 30 primers minuts l'equip que rodaba amb segona posició anaba molt aprop dels nostres, el que feia que qualsevol error fos decisiu, però ja a la segona meitat, els nostres han agafat més avantatge.
Pel que fa la lectura de la jornada, Cugat comentava que avui s'havia adonat de 3 coses; la primera que Jonatan s'està posant molt fort, la segona, que a utilitzat la cursa per a fer unes series de ON/OFF, es a dir a tope/parat i la darrera conclusió es que la propera setmana comença la copa catalana de CX i que hi arriva sense els deures fets (molt baix de forma).

4 comentaris:

  1. sou els millors, heu guanyat la cursa de relleus d'Asco?¿

    ResponElimina
  2. si si es va guanya la cursa de relleus d'asco

    ResponElimina
  3. Per lo que estic veien asteu fets unes bones maquines continueu aixi i aquesta temporada sera vestial.
    Moltes felicitats.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.