10 de desembre del 2010

Corredors i categories per al proper 2011

Amb la temporada 2010 apunt d’acabar, i una vegada l’equip tenim clars quins seran els corredors que conformaran l’estructura del Team Restaurant Can Victor per al proper 2011 i donat a que ja hi ha hagut especulacions, ha arribat l’hora de fer-ho públic.


Dels ciclistes actuals, Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho, Xavier Segarra i Jordi Cugat segueixen a la categoria M30, Jordi Lleixà passa de la categoria Sènior a M30 i Jonatan Larrosa canvia de categoria Èlit a Sènior.

Parlant de les noves incorporacions, entraran a formar part a l’estructura la guanyadora de la Quebrantahuesos Anna Vericat que correrà amb la categoria F. Èlit. i retornarà a l’equip el corredor, que al 2009 ja hi va formar part, Xavier Perolada que seguirà corrent amb M30.

Per altra banda, David Caballé i Esteve Mestre deixaran l’equip de competició dels Joves Ciclistes d’Amposta per emprendre nous camins.

Per tal de conèixer una mica millor als nostres corredors, al llarg dels propers dies publicarem entrevistes de cada un d’ells.

5 comentaris:

  1. "emprendre nous camins"...uyuyuyuy, que mal rollo se respira.

    ResponElimina
  2. Bones,de mal rollo res,perque les grupetes entrenan igual es fan,i que es pugen fer noves estructures en los temps que corren no es fàcil,es d ´admirà,recòrds ¡¡

    ResponElimina
  3. Si, colega, pero a la hora de la competicion, cada uno de este equipo va por su cuenta, para colgarse la "medalla" el lunes.

    ResponElimina
  4. No se pq ho dius... A mi sempre mhan ajudat i jo crec que pels demes companys he fet el que havia de fer. Tambe esta clar que tots mos podem equivocar o sempre se poden fer millor les coses. Tu ara dius aixo i a la cursa del diumenge mos van dir el contrari inclus dient que erem massa conservadors. Bueno, per gustos colors, pero desde dins, te puc dir que jo personament estic molt content dels companys
    Cugat

    ResponElimina
  5. Quines ganes de ficar llenya on no hi ha foc. De mal rotllo cap amb ningú, i menys a la nostra edat. Referent als nous camins, estàn justificats i no s'ha de parlar al vent sense saber raons. Això sí, sort per als companys que emprenen la nova aventura. Perquè diferents colors, no sempre vol dir enemics. A més aquest nou camí inclòu gent del meu sincèr aprèci. És molt interessant veure com en les primeres curses de la temporada serèm moltes estructures d'estes terres. Sí, d'acord de casi pre-jubilats, però fa quatre dies ni això. Salutacions a tothom.
    Alfonso Sancho.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.