30 de gener del 2011

Bon inici de temporada del Team Can Victor

Avui, els ciclistes dels Joves Ciclistes d’Amposta s’han dividit per tal de prendre part a la primera cursa del VIII Trofeo BTT Ciudad de Alcañiz i a la tercera cursa social de carretera que s’ha disputat a Campclar.

Pel que fa a la cursa de carretera, els ciclistes que hi han pres part, han estat Alfonso Sancho, Xavier Perolada i Xavier Segarra.
La cursa ha estat molt selectiva ja que passava pel port de la Teixeta i seguidament pujava per La Batalla. Els 83 kms que consistia el recorregut, els ciclistes l’han fet a molta velocitat el que ha servit per a que els nostres fessin un bon entrenament. Pel que fa als resultats, tant Sancho com Perolada han arribat als diferents pilots que s’han fet i Segarra, s’ha quedat fora de cursa acabant tot el recorregut amb un grup que estava en la mateixa situació que ell.

Pel que fa als corredors de BTT, s’han desplaçat fins Alcañiz, Jonatan Larrosa, Jordi Lleixà, Joan Andreu Lletí i Jordi Cugat. En arribar a Alcañiz els termòmetres marcaven 4º, i la cursa s’ha disputat al circuit de l’ermita de Pueyos sent idèntic al de edicions anteriors.
Pel que fa a la cursa, Joan Andreu Lletí hi arribava amb un punt extra de motivació i segur de les seves qualitats, Lletí ha apostat per sortir a “tope” des d’un inici per veure on podria arribar en solitari. Aquesta es una aposta arriscada, ja que si hi ha corredors que es posen a roda, els ajudarà a que quan tingui una davallada de ritme el passin fàcilment, però no ha estat així, ja que desprès de la primera recta ja portava uns metres de distància als corredors perseguidors. Per darrera de Lletí els corredors de Biciacción amb Ivan Romero com a capdavanter, feien el màxim per a donar caça a Lletí, al final de la primera volta Romero, s’ha escapat en busca del nostre corredor, i Jordi Cugat s’hi ha posat a roda per evitar que la cursa fos una lluita en solitari Romero-Lletí però Romero no ha estat capaç de retallar distàncies emb Lletí, durant la tercera volta, Cugat ha detectat que el corredor de l’Iberolei Victor Espuny estava recuperant i estava arrivant a ell i a Romero i a estat en aquest moment on ha decidit canviar el ritme per a marxar en solitari i consolidar la segona posició ja que Lletí s’havia quedat en primera posició destacada. Durant la setena volta, Espuny ha intentat caçar a Cugat però no ho ha aconseguit. Per darrera Jonatan Larrosa i Jordi Lleixà feien una cursa gairebé en paral•lel fins a la penúltima volta, moment que Lleixà ha baixat una mica el ritme.
Finalment, Joan Andreu Lletí ha guanyat, fent una cursa amb solitari des de la primera pedalejada, donant així un bon espectacle i fent que el nombrós públic que ha assistit a la prova gaudissin de la matinal de BTT.
Temps de cursa:
1-Joan Andreu Lletí (Team Can Victor )57’28’’
2- Jordi Cugat (Team Can Victor) 57’49’’

3- Victor Espuny (Iberolei) 57’59’’
4- Ivan Romero (Biciaccion) 58’54’’
5- Jordi Garcia (Cabring Team) 59’00’’
...
14- Jonatan Larrosa (Tem Can Victor) 1h05’38’’
...
18- Jordi Lleixà (Team Can Victor) 1h07’34’’

Aquest podi, es el que culmina el bon inici de temporada al que fèiem referència al titular del post, ja que al llarg dels tres primers caps de setmana de competició de la temporada, el Team Can Victor ha col•locat algun corredor en posició de podi en la seva categoria.

La propera setmana, els ciclistes del Can Victor estaran presents a la primera cursa de la Challenge de la Canonja que aquest any comença pujant el coll de Batalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.