9 de maig del 2011

Apunts sobre la setmana passada

A la crònica de les nostres participacions del passat cap de setmana 30 d'abril-1 de maig, el nostre corredor Guillem Enri, va estar present a la marxa de Rocafort de Queral. Aquesta marxa amb una organització exel·lent i en paissatges espectaculars, va sortir a les 8 puntuals, en un principi es va rodar amb pilot, i entre els participants hi havia gent de nivell i de renom. En arribar al port de Prades, es va ficar un ritme més fort, i el nostre corredor va aguantar sempre patint una mica. Al grup capdavanter s'hi van quedar unes 25 unitats, i poc a poc aquest grup s'anaba reduïnt. Guillem als darrers 10 kms es va despenjar, juntament amb un altre ciclista, dels 6 corredors que van disputar-se la marxa i finalment va entrar en una molt bona vuitena posició. Un cop acabada i després de fer els 147km amb 2180 metres de desnivell positiu acumulat, Guillem valora positivament la seva actuació i comenta que també participarà als campionats de M30 de la comunitat valenciana.

Aprofitem el Post per anunciar, que Anna Vericat a la Pallaresa després de veure les classificacions, es va classificar en la segona posició de la categoria F18.