12 de maig del 2011

Terra de Remences


El passat cap de setmana, Ela Xavis, Segarra i Perolada més en claudi balastegui i l'Alfonso Sancho van anar a la població de St.Esteve d'en Bas a passar el cap de setmana i pendre part en la multitudinaria marxa cicloturista Terra de Remences. El dia anterior a la cita van sortir a rodar per aquelles terres en un dia nuvolat, que sumat a les carreteretes de pas semblava que estaven d'stage en terres belgues.
La pluja finalment va respectar, i a les 8h del matí arrencava la marxa amb una participació de més de 3.000 ciclistes, amb intenció de recorrer els 175 km amb el dur coll de Bracons en l'equador de la prova.
Per lo que fa a la participació dels nostres cal destacar que tots quatre van poder finalitzar amb sensacions i sorts dispars. En Segarra finalitzava plenament satisfet, havent rebaixat el seu temps de forma substancial i acabant molt sencer. En Claudi, a pesar d'uns molestos calambres fruit d'una modificació forçada en la bici, aconseguía també millorar els seus temps i conseguía el gran repte de que en les seves tres participacions ha pogut aconseguir bronze, plata i or de diploma i consecutivament. L'Alfonso i en Perolada no ho passaven tant bé, el primer tot i fer un temps molt decent sofría calambres durant més de cent km amb el que d'anar en el primer grup a peu de Bracons, era adelantat per successius grups en cada pujada d'allí a meta. En Perolada també sofría un dia dur a partir de després del segon port, amb una inexplicable debilitat, que a pesar de tot (testarut), i tenir l'opció de trencar a mig recorregut va decidir finalitzar.
També cal destacar la Vallivana, que ens va fer d'aiguadora a peu de Bracons i un excelent dinar per a recuperar un cop finalitzada la marxa.
Bon ambient, companyerisme i entorn de gran bellesa van ser les constants d'un cap de setmana de cicloturisme en tota l'expressió de la paraula. El proper cap de setmana toca pedalar per les nostres terres i participarem dissabte en La Marxa terres de l'Ebre i diumenge en la Pujada a Caro. Dilluns, ja ens podran enxufar el gotero perquè estarèm fusos. Allí participaràn en Segarra, Perolada, Vericat, Sancho, Lleixà, Balastegui i en Lletí, qui ja ha aplanat les costes de la Terra Alta de tant de fer fons per allí. Caldrà vore si tot l'equip tindrà que tirar per a ell!!!

1 comentari:

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.