30 de maig del 2011

Puertos de la Ribagorza‏

El dissabte, en Jordi lleixà, en Claudi, l'Anna i l'Alfonso van viatjar fins a Graus (Pirineu d'Osca), per a participar a la marxa Puertos de la Ribagorza, una gran clàssica dins del panorama nacional, amb els seus 200 km i 5 ports pirenàics. Aquest cop l'Anna, en Claudi i Alfonso han format un trio durant tota la prova amb intenció de fer més portadors els kilometres. Cal destacar els 2.400 participants a la sortida, en un matí esplèndit i una organització com sempre excel.lènt.
Pel que fa a la jornada en Jordi per problemes avans de la sortida sortia en les últimes posicions i realitzava una remontada espectacular durant els primers dos ports, i que llògicament acabaría pagant, però es mostrava satisfet a pesar de tot. El trio calavera anava fent camí per altra banda sense trobar suport al davant de cap grup, el que suposava que els kilometres de transició entre ports erèn un monòleg de l'Alfonso tirant amb tropozientos xuparruedas detràs, que es veu que només teníen forçes per a arrancar durant la pujada dels ports. A més els últims 60 km suposaven un lastre molt dur amb un incordiant vent de cara que ralentitzava enormement el ritme cap a meta. tot i així els tres arribaven a meta més que contents i l'Anna junt amb la maña Mª José Cavero (una dona sensacional) sense disputar-se la posició i sent 5ª i 4ª respectivament, a més, tenint el podi a tocar tot i la mala setmana que havía passat per malaltía.
Com sempre, i si no passa rés, toca repetir l'any proper en la per a nosaltres més bonica marxa del calendari nacional de les que hem tingut opció de disputar fins ara.
D'aquí demanem a la gent de les Terres de l'Ebre, que s'apunten a la Marxa del proper diumenge a Traiguera, ja que, els organitzadors dubten de si fer-la, ja que l'inscripció a dia d'avui és molt baixa. Cal donar suport a les iniciatives d'aquestes terres. recordem que hi han dos recorreguts opcionals, un més assequible de 100 km i el llarg de 145.

3 comentaris:

  1. Jo no puc per què estic a Navarra, s'ha d'estar a les marxetes del territori, jo si puc mai fallo.

    ResponElimina
  2. Es una llàstima tot deu perde el cul per anar a la quebrantahuesos i el d'aquí és deixi oblidat. Penós

    ResponElimina
  3. Tens raó Jordi. La gent se la pira a la quinta forca en massa i no donem suport a les curses i marxes del terreno, que incomprensiblement molts cops tiren de la gent que ens hi ve de fora. Í així s'han perdut marxes com l'Amposta-Fredes, La de Santa Barbara, Bítem, La Ràpita, Amposta-Cardó, etc... I d'altres com la comentada Traiguera penjen d'un fil. Els organitzadors es van cansant i cada cop més, sobretot ara que quadrar els numeros és jugar al tetris.
    Després ens queixarem que aqui baix no es fa rés...

    Alfonso.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.