17 de maig del 2011

DOS DIES A LES TERRES DE L'EBRE


Aquest passat dissabte 14 de maig del 2011, ha tingut lloc a Tortosa "la 25ª Marxa Cicloturista Terres de l'Ebre", fins allà s'han desplaçat els nostres corredors del Team Can Victor: Alfonso, Anna, Claudio, Segarra, Perolada, Guillem, Lleixa i Lletí. A les 8,30 del matí s'ha donat la sortida amb una participació de 124 corredors, el recorregut constava de 160 kilometres però al final a causa d'unes obres a la ermita de Mig Camí, l'arribada ha estat al mateix pabelló.
En els primers kilometres el grup ha anat tot agrupat fins Aldover on es demostrava que la gent ja volia fer la selecció, per la nostra part Claudio ha portat a el grup controlat fins poder arribar a la Font del Fangar en la nostra femina dins del paquet, una vegada han arribat les primeres rampes direcció Pinell ja s'ha fet una selecció bastant important, allí Alfonso ha protagonitzat una escapada però no ha estat neutralitzada pels corredors sinó pels Mossos d'Esquadra, que l'han fet aturar i tornar dins del paquet, cosa que encara ningú entén. Dels nostres el més fort en aquests moments era Guillem, i Lletí amb la col·laboració de Lleixa l'han intentat dur sense que ell tingués massa desgast, mentre ens apropàvem a Bot el grup ha pactat una parada a l'avituallament per poder reposar però com sol passar en aquests casos, molts no ho han respectat. Ha estat allí on s'h fraccionat el pilot i s'ha quedat Lletí i Lleixa tot sols, mentre Guillem ha pogut entrar al grup on arribaria fins Tortosa amb una bona posició, ja que una escapada al Coll de Som en Marrassé no ha pogut donar els seus fruits, per darrera tots els altres corredors del Team anaven arribant esglaonats en diferents grups. En femines una lluita per la primera i segona posició, en la nostra corredora Anna ha acabat amb tan sols tres minuts d'advantatge a favor de la contrincant, però ella ha estat molt satisfeta de poder acabar segona.
Després d'una bona dutxa i un bon massatge, han vingut les acompanyants i hem dinat al pabelló amb una excel·lent organització.

1r OSCAR GRAU - 4:39:37
5. G. ENRI - 4:39:39
15.J.LLETI - 4:47:41
20.J. LLEIXA - 4:51:51
27.X.SEGARRA - 4:59:17
36.X.PEROLADA - 5:05:26
37.A.SANCHO - 5:06:01
45.A.VERICAT - 5:07:40
58.C.BALASTEGUI - 5:20:56


Aquest diumenge 15 de Maig s'ha celebrat la primera pujada a Mont Caro. La pujada ha estat marcada pel fort vent del nord, la sortida ha estat a l'encreuament del barranc de carreteres (peu de Caro) i arribada al Portell de Caro, amb un recorregut de 9,5 km i un desnivell de 800 metres. Fins allí s'han desplaçat els nostres corredors: Anna, Alfonso, Lletí i Segarra. La sortida ha estat a les 10,00. Des del principi ja es veia que Jordi Fernández estava en un punt de forma excel·lent, ja que venia de correr el dissabte la tarde de proclamar-se campió d'Espanya de Cossos de Seguretat. Només l'ha pogut seguir en Batiste Sancho,i per darrera un altre grup on Alfonso finalitzaria tercer. Mes al darrera Lletí pujant a ritme i Xavi Segarra donant un cop de mà a Anna.

1. JORDI FERNÁNDEZ - 32:58
3. ALFONSO SANCHO - 36:05
10. JOAN ANDREU LLETÍ - 38:34
20. XAVIER SEGARRA - 50:27
21. ANNA VERICAT - 50:42


Aquesta prova ha tingut una participació de 24 corredors, en la seva primera edició. Des d'aquí donar suport a l'organització per a poder-la repetir els pròximes edicions, i ja us direm com surt el pernil, ja que en propers dies fàrem un berenar amb tot el Team i acompanyants.

14 comentaris:

  1. Podeu donar gracies a viçent lo panader per ajudar afotre anterra l'escapada de Guillem i Marrax sense portar dorsal. se ntindria que donar vergonya

    ResponElimina
  2. estic amb Tú,ja que a la fatarella M.Escolà també va vindre a tocar els collons....

    ResponElimina
  3. Gitanets!!! sense dorsal no val.

    ResponElimina
  4. No crec que s'hagi de buscar polèmiques. Tan Vicent com Guillem (i Marrax és clar) són bona gent i magnífics corredors (ho pateixo sovint a les meves cames). I no en tingueu cap dubte, són grans amics entre ells. Si va haver-hi alguna incidència, va quedar a la carretera no cal donar-hi més voltes.

    ResponElimina
  5. en dorsal o res, si volen fer lo maxote que faiguen la marxa sencera, pero que no toquen los collons. Si viçent i escola son tan magnifics que participen de veritat

    ResponElimina
  6. Si tanto quieres correr ,ir a correr carreras y no marchas, solo para poner resultados a los blogs ,de lo que no gana en competiciones de verdad. ENTRENAR MAS Y HABLAR MENOS

    ResponElimina
  7. Per la meua part, vull donar les gràcies a TOT l'equip Can Victor... Sou els millors, i ho sabeu!! Jejeje sobretot "buen rollito", que d'aixo no ens guanyem la vida! I perdoneu, pero algu ho habia de dir!!! Jeje. A l'altra mes i millor.
    Guillem.

    ResponElimina
  8. vicent ha dit .1º Demano disculpes a Marrax i Guillem si la meva actuació va canviar el resultat de la MARXA CICLOTURISTA , 2ºM' alaga para els que pensen que els tres relleus mals contats que vaig fer ,van tomba l'escapada. 3º Els qui van tomba l'escapada van ser: Oscar,Pere,Sebas,David,Batiste i dos tres mes corredors que no coneixo

    ResponElimina
  9. No creo haya que disculparse, esa escapada "tenia menos futuro que un espia ciego!,,jajaja

    ResponElimina
  10. Ei,ascolta...on estan les carreres a la provincia de Tarragona¿¿se va al de casa,i al q organitzen per aki, q ja fan prou,les marxes q es va en xip,ia classificació crec q maricon l ´ultim,sino pq venen los amaters quant no tenen carrera,a entrenar?i para colmo pagar 30 euros,,,,si vols te invito a un cafè i teu explico millor....la pròxima setmana a Xerta es una marxa de btt,si vols vindre o veuras millor com se va al km3,,,jo no parlo molt,treballo i vaig en bici......pero ja em començes a cansar....
    salutacions, LLETI

    ResponElimina
  11. En favor de Vicent dir que el reglament de les marxes cicloturites diu vent clar que estan obertes a la circulació, així que Vicent per la carretera pot fer el que vulgui mentre no posi en perill als altres vianants, amb dorsal o sense.

    ResponElimina
  12. Tal com ahír varem parlar a Balaguer amb la presidenta de la FCC, les marxes tindrien que reglamentarse com a ciclodeportives, a l'estil francès. Primera sortida encaixonada amb els que van a pegar-se osties, segons temps d'edicions anteriors. Segona sortida, cicloturistes sense ànim competitiu amb vehicle que marca el ritme i correctament reglamentat, això sí. Llavors ja no existiría aquesta discusió. Perquè realment (i jo sóc el primer que me va la salsa del picadillo), a falta de curses, les marxes lliures t'ofereixen un escenari on poder posar-te a prova i cremar el cuc. Però cal destacar que cada cop més són les persones que tenen aquest pensament, amb el que cobra sentit l'argument de les proves ciclodeportives que comentava anteriorment. A més, en el meu cas m'agraden los proves llargues amb ports durs i cap categoría m'ofereix aquesta possibilitat, excepte si vaig al Giro, però hem sembla que ja faig molt tard, jajaja!!!!
    Salut i pedals a tothom.

    PD: I que quede clar que la presidenta de la FCC no és del meu gust en la majoría dels seus arguments.

    Alfonso Sancho.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.