22 de novembre del 2011

Cursa KM Vertical de Caro

Aquest dissabte pel matí els corredors de l'equip Anna Vericat i Alfonso Sancho han pres part en la cursa del kilometre vertical de Caro, que consisteix en una crono-escalada de la caramella al cim del Mont Caro, sobre 8'5 km i 1364m de desnivell positiu. la cursa ha estat marcada pel mal temps, en forma de plujim i boira a mesura que pujaven d'alçada. A pesar de tot han finalitzat la prova en unes molt decents 10ª posició femenina l'Anna i 23ª masculina Alfonso. Ells destaquen la duresa de la prova per la forta pendent que s'ha de superar en certs trams, que amb l'afegit de l'aigua feia patinar constantment els peus. Properament penjarem fotos d'aquesta espectacular cursa.
Cal destacar que a pesar de l'elevat nivell dels participants el guanyador ha estat un ciclista, en la figura del Benjamí Prades, un enorme atleta en tot el que es proposa, batent als nombrosos especialistes i aprofitant la seva potència en pujada. El seu germà Eduard a arrodonit la festa sent tercer i batent per pocs segons al guanyador del circuit 2011 Mohamed El Qayed.

L'Anna i l'Alfonso diuen que si poden repetiràn, una bona experiència de pretemporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.