14 de novembre del 2011

Marxa del Port

Aquest diumenge dia 13, una representació del Team ha participat en la 23ª edició de la Marxa del Port. Aquesta és un clàssic del senderisme a les Terres de l'Ebre, amb més de 400 participants i gent vinguda de ben lluny. L'organització cada any fa un recorregut diferent, com tantamateix ho fa amb el lloc de sortida. Aquest any l'arrencada i destí ha segut el refugi de la UEC del Mont Caro. A partir d'aqui començava un recorregut de 22 km, majoritariament per senders dels Ports, que amb el dia amenaçant de pluja i carregat d'humitat ens mostrava el costat més salvatge de la muntanya.
Bon rotllo i camaradería ha segut la tònica d'un matí, finalitzat amb un dinar de fesòls i butifarra com manen els cànons muntanyencs. Els senderistes que han participat de l'equip han segut L'Anna i l'Isa, i en Claudio i Alfonso, acompanyats i fent grupeta amb el Pau Millan, La Lidia Sarrió i el runners bessons Jordi i Pere Navarro

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.