28 de novembre del 2011

Copa Catalana CX a Mataró

Ahir 27 de novembre, els corredors del Team Restaurant Can Victor, Joan Andreu Lletí i Jordi Cugat, es van desplaçar fins a Mataró per a prendre part a la segona cursa de la Copa Catalana de ciclocross, compartint viatge amb els ciclistes ebrencs David Caballé i Just Ibañez.
L’organització va preparar un bonic circuit bastant dur, en dos pujades per baixar de la bicicleta, una zona de taulons i un clot amb aigua. El matí va estar molt solejat i en una temperatura més propera a la primavera que a finals de novembre i tot plegat va fer que la matinal de cx hagués estat perfecta.
La sortida dels M30, es va donar a les 11h. En aquesta ocasió Cugat ha sortit bastant bé colocant-se al grupet dels 8 i 9 corredors que obririen una mica d’espai a la resta de corredors. Jona Andreu Lletí després d’una mala sortida, ha estat tota la cursa remuntant posicions fins que finalment s’ha col•locat en desena posició, lloc que ha mantingut fins al final de la cursa. Pel que feia a Cugat, va estar tota la cursa intentant no cometre errades i sense gastar més del que tenia col•locant-se en sisena posició, fins que a la darrera volta seria superat per Josep Franco i el deixaria en setena posició. La cursa l’ha va guanyar un fort Arnau Rota, seguit per Gustavo Dacosta i en tercera posició Jordi Martorell.
La propera setamana, es celebraran la cursa de Cx de Lleida i la cursa de Vinaros, cites que els corredors del Can Victor, intentaran estar-hi presents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.