7 de novembre del 2011

Top ten a la primera cursa de la copa catalana de CX

Ahir diumenge, es va celebrar la primera, de les cinc proves, de la copa Catalana de CX, a la localitat de les Franqueses del Vallès. El circuit situat a la zona del Milpins, va estar espectacular per l’aigua caiguda durant els dies anteriors a la prova i per la pluja de tot el matí.
Del Team Restaurant Can Victor, hi van estar presents els corredors Joan Andreu Lletí i Jordi Cugat, que van compartir viatge amb ciclistes de les Terres de l’Ebre dels equips Iberolei i Delta Bici.
La categoria M30, en la que van pendre part els nostres corredors, es va disputar a un total de cinc voltes al circuit, presenciat per nombrosos espectadors, el que va fer que l’ambient de la competició fos molt bò.
A les 11:15 es donava la sortida dels M30, en una graella de 32 ciclistes que estaven disposats a donar guerra baix la pluja i amb el terreny ben enfangat, on la tècnica de cada corredors seria decisiva per la classificació final. Un cop donada la sortida, el corredor Joan Andreu Lletí, en una sortida espectacular, es posaria en primera posició marcant un fort ritme i obligant al grup perseguidor posar-se en fila d’un, fins que el desgast físic el faria perdre posicions fins arribar al seu lloc. Lletí comentava que “estava molt satisfet del seu estat de forma, després del paron de dos mesos i promet donar guerra en les properes curses”. Pel que fa a Cugat, sortiria de manera una mica més conservadora, donat a que es conscient que el seu estat físic no es l’idoni, i faria una cursa intentant no fer errades i sense preocupar-se massa per la posició en cursa.
Tot a les condicions del terreny i el fang acumulat, les mecàniques dels nostres corredors, van funcionar a la perfecció i finalitzaven la cursa, Lletí en vuitena posició, seguit per Cugat en novena posició.
Classificacions de la cursa.
La pròxima cita de la copa catalana de ciclocross, serà a Mataró el proper dia 27/11/11.