15 de gener del 2012

El Team Can Victor enceta el 2012 amb la primera posició a Benissanet


Aquest diumenge Benissanet ha estat escenari de la segona cursa de relleus amb BTT dins del marc de la festivitat de Sant Antoni,fins allí han anat els corredors del Team Can Victor Jonathan,Joan A.Lleti,X. Perolada i Just,dos dels quals per no disposar del nou material,amb bici deixada per la ocasió,el mati es presentava amg molta boira i amb temperatures bastant fredes,fins 1 grau de temperatura es partia ha la sortida,el circuit constava de uns 800metres aprox. més aparegut ha un de ciclo-cross,la cursa tenia una durada de 1hora més una volta i una participació de 28 equips de totes les categories.
Al equip A. estarien Jonathan i Lleti,al B Just i Xavi,ha les 10h del mati es donava el tret de sortida ha la prova, on estarien Jonathan i Xavi com els encarregats de fer una bona sortida per poder fer a partir de la segona volta tots els relleus ha una volta,als primers moments de la cursa estaríem 3er i 5é respectivament,no estat fins la 3er volta que l’equip A es col•locava en primer lloc fins al final de la prova i l’equip B conservaria la quarta plaça ja que era quasi impossible poder remuntar ha la tercera posició,amb un total de 14km cada corredor(30km) ha finalitzat la prova,amb un magnífic esmorzar de germanor tot seguit la entrega de premis,que per motius organitzatius no ens han pogut acompanyar al podi Mario ni Joan.

Classificació Equips:
Team Can Victor-A
Bicisports Aubanell
C.C, Flix
Team Can Victor-B
Team Siurana

El proper cap de setmana els corredors del Club Joves Ciclistes d ´Amposta començaran oficialment la temporada Alcañiz dissabte i diumenge al Perelló

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.