28 de gener del 2012

Presentació TEAM CAN VICTOR 2012


Aquest matí el port de Sant Carles de la Ràpita, ha estat l’escenari de presentació de l’estructura de l’equip per aquest 2012.
El Team Can Victor, es un dels equips ebrencs de ciclisme més consolidats i aquest any surt amb una bona estructura formada per Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho, Xavi Perolada, Xavi Segarra, Jordi Lleixà, Jonatan Larrosa, Anna Vericat, Brandon Zelaya, Just Ibañez, Jordi Cugat i com a director Claudi Balastegui.
Com cada any prendrem part a les competicions de ciclisme en ruta, btt i ciclocross en funció de disponibilitats i de calendaris.
Els sponsors que donen suport a l’estructura, son el Restaurant Can Victor amb el seu saló de banquets Pailebot, Autocars Seguí, CLM Grup Balastel Catlunya, Publicenter, Tallers Codorniu i el Departament d’automoció de l’ Institut Montsià i està muntat sobre la sòlida base dels Joves Ciclistes d’Amposta, club amb molta tradició ciclista.
Esperem que aquest 2012, les lesions respectin els nostres corredors i la de tots els corredors del pilot i que seguint la filosofia de l’equip; de molt bon companyerisme i amistat, entre tots fem que aquest gran esport que es el ciclisme uneixi la gent, sense discriminacions de cap tipo.
Bona temporada a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.