23 de gener del 2012

El Team Can Victor, també present a la Pica

Ahir diumenge, un total de 960 ciclistes van estar presents a la cursa de Picamoixons per a fer els recorreguts que l’organització havia preparat. El circuit llarg constava de 38 km i 1080 mts de desnivell positiu i d’un seguit de senders que han fet que els ciclistes s’hagin hagut d’esforçar d’allò més.En representació dels Joves Ciclistes d’Amposta, Jonatan Larrosa, va estar present a la cursa. Al ser tanta gent, a la sortida, va haver d’esforçar-se molt per arribar al grup capdavanter, que aquest va rodar a un bon ritme fins de Xavier Carnicer, que estrenava una 29, va posar un parell de puntets més i va marxar en solitari. El nostre corredor, va anar reservant tota la cursa i va intentar no fer massa errades als senders per acabar en una molt bona novena posició.