25 de gener del 2012

Hivernal Motorland Alcañiz

El passat disabte, els cilcistes del Team Can Victor, Segarra, Perolada, Lleixà i Just, van assistir a la cursa que es va celebrar al circuit Motorland d'Alcañiz. La cursa constava de donar 20 voltes al traçat per tal de completar 100 kms. Dels nostres corredors Segarra va optar per fer només la cursa curta donat que portava un bon costipat. Pel que fa a Lleixà a conse¨qüencia de calambres va abandonar al km 80 i els altres dos corredors, van fer una excel·lent cursa i van estar tota l'estona lluitant al capdavant del pilot. A falta de 4 voltes Just va atacar marxant del pilot i va agafar el grupet de corredors que anaven escapats acabant en una molt bona setena posició. Perolada, va acabar també en una bona 25a posició.