14 d’agost del 2012

Campionats Catalunya Sènior, M-30 2012

Aquest dissabte 4 de agost va tindre lloc a la població de masllorenç del penedes el campionat de catalunya de seniors i master 30. la prova constava de un circuit de 15 km amb pujades i baixades no mol pronunciades pero rapides i al cual savien de donar 5 voltes per a completar 75 km.
a les 17:30 es donava la sortida a la prova, amb els coredors del team can victor Xavier Segarra, Juan Andreu Lleti, Alfonso Sancho i Jordi Llleixà, i rapidament es va agafar una gran velocitat, el qual feia junt amb el vent, que els nombrosos intents de fugues, acabesen en no res, la primera volta va ser rapidísima, i a la segona va ser on la mala sort es va cebar amb corredors del can victor, xavier segarra i alfonso sancho, es van tallar al pas per linea der meta degut al tall provocat per diversos corredors i ja no van poder enllaçar, i juan andreu lleti es va trobar de ple en la caiguda del dia pujant el repetxo llarg del circuit i es va tallar sense opcio de agafar el grup. I pel que fa a jordi lleixà va tindre molta sort en no caure a la primera volta en una de les baixades per un toc amb un corredor, i despres va tenir el dia de gràcia i es va dedicar a posicionarse la resta de carrera el mes avant possible del pilot per no agafar cap tall, pero devant habia molt de nerviosisme i arriban a meta es va buscar una posició tranquila al pilot que li permitigues acabar la carrera sense cap perill en la 33ª posició de la general i 24 de master 30.