20 d’agost del 2012

Pla de Santa Maria

Aquest diumenge dia 20 Juan Andreu lletí i Alfonso Sancho van participar a la 37ª cursa ciclista del Pla de Santa Maria, aquest any passada a categoría Master per la crisi econòmica. Tot i això, un nivell entre els caps de serie digne de cursa elit per a cobrir 45 voltes al circuit de 1.150m de longitut. Un recorregut molt complicat, amb una part en pujada i una segona part en baixada per un carrer irregular, estret, cimentat i ple de forats i cloaques fondes. Complicadet diriem!!!
El ritme va ser explosiu de sortida, el que va comportar que inmediatament el grup començes a desgranar-se en fraccions condenades a ser doblats en un moment o altre. Els nostres corredors van aguantar fins a la volta 25, on l'spiker els invitaba al palco d'honor. 45 minuts de cursa a mitja de 37 km/h i el pols a punt de fondre les piles del pulsometres. Van acabar la cursa 14 corredors, tot i que algún doblat havía fet el llest i s'havía incorporat al grup capdavanter.