14 d’agost del 2012

Triatló Tarragona

Aquest passat diumenge un dels nostres corredors de Can Victor es va aventurar a provar una nova modalitat esportiva: Jonatan Larrosa va participar en el Zoot Triatló Tarragona, una versió sprint que implicava 750m de natació al Port del Serrallo, 20km en bicicleta de carretera i 5km d’atletisme. Hi va haver una gran participació, en total uns 800 triatletes.
La experiència va ser molt bona, tot i la dificultat de la natació en competició on la resta de nadadors es fan la vida impossible i s’empassa gran quantitat d’aigua salada per aconseguir arribar a la meta. El nostre corredor només va poder realitzar una breu preparació física 2 setmanes abans, però evidentment es va beneficiar del tram ciclista per a recuperar posicions i, posterioment, mantenir-se en la millor forma possible fins al final de la prova en la etapa d’atletisme. Jonatan Larrosa va aconseguir un bon temps final de 1h 17min 45seg (en primera posició Francesc Godoy, una figura coneguda en el món del triatló, va acabar amb 54min 58seg).
Un cop més, el nostre Team Can Victor es mou i es dóna a conèixer arreu de Catalunya en ciclisme i en altres esports.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.