7 de setembre del 2012

Al Can Victor a la Volta a Prades en BTT

El primer de Setembre es va celebrar la 5a volta pels territoris de Prades, coneguda pel elevat nivell tècnic dels seus circuits i, com no, pels impressionants paissatges que ofereix aquest Parc Natural. En representació del Team Can Victor, Jonatan Larrosa va optar pel circuit llarg (32km amb 950m de desnivell) enfrontant-se a més de 180 participants i disfrutant d'un fàntastic i autèntic circuit de BTT que oferia fortes rampes de fins al 28% d'inclinació i empinats descensos amb pedra solta que requerien un nivell tècnic molt elevat.
> Jonatan va sortir amb molta energia col·locant-se entre els quinze primers i aconseguint escapar-se suficient als dos últims km per a arribar finalment en 13a posició amb un temps de 1h 52min. El pòdium va ser imposat en primera posició per X.Carnisser, seguit de C.Vázquez i J.Garrido.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.