26 de setembre del 2012

Segona posició al Btt memorial j.l.navarro

Jonatan Larrosa, corredor de Can Victor, va participar el passat diumenge a la 4a Marxa BTT Memorial Josep Lluís Navarro de Tarragona. Un circuit rodador i molt ràpid que constava de 36km amb 326m de desnivell acumulat. La sortida va ser neutralitzada des del Port fins a la Riera, on Jonatan es va escapar fent relleus amb Marcos Vázquez durant els primers 12km. Després el tarragoní es va avantatjar del coneixement de les trialeres del Pont del Diable i, poc després, el nostre corredor es va desviar del recorregut per escassa senyalització, però de seguida va trobar al tercer corredor i va recuperar el temps perdut aconseguint una segona posició a 2 minuts del primer classificat, d'aquesta manera el nostre ciclista, ja esta demosntrant que a part d'estar al 100% físicament, comensa a tenir el cap al lloc per a fer molt bon paper a les curses.