7 de setembre del 2012

JUAN JOSE TAMAYO S’IMPOSA AL I GRAN PREMI SANT BERTOMEU DE FREGINALS

Aquest dissabte pel matí ha tingut lloc a Freginals el I Gran Premi Sant Bertomeu, prova puntuable per a la Copa Catalana Juvenil 2012. Amb un èxit de participació en tot el nivell nacional, el recorregut constava de 8 kilòmetres amb les costes del Cabiscol com a protagonistes, per finalitzar els 72 kilòmetres en 9 voltes.
La llista d’inscrits ha arribat fins als 83 participants, en diversos equips procedents de Barcelona, Castelló, Huesca, Benicàssim, Terol, Zaragossa, Alicant i València. S’ha situat un nivell molt elevat en el transcurs de la prova, i la població de Freginals ha adquirit un protagonisme en aquest event molt important.
La prova ha començat a les 10,30, i no ha estat fins a la meitat del recorregut que ja es començava a formar l’escapada del dia. Una petita caiguda ha fet que hi haguessin uns moments de confusió, però a quatre voltes del final ja es consolidava l’escapada de tres persones que es disputarien la victòria final.
En primer lloc ha arribat a l’spring Juan Jose Tamayo, de l’equip INFINOBRAS-VALENCIA TERRA I MAR, amb un temps d’1:48:44, rodant amb una velocitat mitjana de 39,73 kms/h.
El segon lloc ha estat per David Leon, de l’equip LES COVES DE SANT JOSEP, i en tercer lloc David Civera, de l’equip CASTILLO DE ONDA a dos segons.
La victòria per equips se l’emportava INFINOBRAS-VALENCIA TERRA I MAR.
La classificació de la muntanya als seus passos puntuables se l’emportava David Civera de l’equip CASTILLO DE ONDA.
Les metes volants també se l’emportava Juan José Tamayo de INFINOBRAS-VALENCIA TERRA I MAR.
I el Junior de primer any seria per a Juan Sanchez de l’equip ‘INFINOBRAS-VALENCIA TERRA I MAR.
A la general del campionat continua defensant el mallot Xavier Pastalle de l’equip CASTILLO ONDA.
A la prova també hi ha hagut la participació del corredor local Esteve Mestre de l’equip BENICASSIM, i va ser finalitzada ,dins del control, 43 participants.
Dels Joves Ciclistes d’Amposta mostrar el seu agraïment a l’Ajuntament de Freginals en l’aposta d’organitza dues activitats aquest any, i esta tan ben valorat l’event una vegada disputat, a nivell d’equips, arribant a consolidar el seu nom.
Per últim agrair la col·laboració a tothom, per la seva implicació en aquesta activitat esportiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.