16 de setembre del 2012

Et Team Can Victor a la Social Bajo Cinca,C.C.Fraga

Aquest dissabte tarda tenia lloc a Fraga una altra edició de la social Bajo Cinca,fins allí han estat els membres del Team Can Victor Jordi LLeixá,Xavi Segarra,Joan Andreu Lleti com auxiliar del Team ja que estar de baixa per la recaiguda del accident i compartint viatge en Jordi Fernandez del Lizarran.

A les 16:30h es donava el tret de sortida a la prova, per davant 70km en un portet de 3er de 3,2km i final en alt del nucli antic en rampes de 12%,la prova al ser social estava oberta a totes les categories,élite,sub-23,sénior,júnior,cadets,fémines,master-30,40,50,60,fins allí un total de 90 corredors procedent Valencians,Andorra,LLeida,Terres de L´Ebre,etc,,amb una temperatura de 32"graus es faria una cursa dura hi veient la gent que prenia la sortida encara més,de uns primers moments ja començaven molts de atacs per fer la escapada,però tots neutralitzats i controlen el pilot l´equip Mopesa dels germans Prades,no ha estat fins al port de 3er categoria de 3,2km que ja s’ha fet una primera selecció i l’escapada que arribaria a meta amb un germà dels Prades,Font,gent del Cai,etc,al km 36,el grup ja a estat controlat per tot moment pel Mopesa amb Edu Prades(campió d´Espanya) i la victòria final seria pel seu germà Benjamí Prades que venien de fer un magnífic paper a la volta València,en una mitja de 46km/h,400metres de desnivell positiu i un temps 1h 35min.

Pel que fa Xavi i Jordi van poder arribar amb el grup més nombrós fins els últims 700metres que els va servir per mesurar les forces acabant als llocs 33 i 38 respectivament,van acabar la prova molt contens,ja que van haver molts abandonaments.

El pròxim cap de setmana,els corredors dels Joves Ciclistes d´Amposta prendran part alguna proba de carretera i al final de la Xallenge Camp de Tarragona Terres de L`Ebre