8 d’agost del 2010

Esteve, excel•lent ciclista però encara millor persona...

Tot va començar, quan un el corredor de l’equip, Joan Andreu Lletí, ens va comentar que al seu poble coneixia un jove ciclista, bona persona (imprescindible per a córrer amb el Team Restaurant Can Victor) i molt il•lusionat per a fer les coses bé.
Aquest ciclista es diu Esteve Mestre Fonollosa i als pocs dies, ja era un més de l’equip, a les primeres curses de BTT que va participar, feien evident que era un cadet molt ràpid i que evolucionava molt ràpidament i fins a dia d’avui, cada dia ha anat millor.
Ara fa unes poques setmanes, va començar a entrenar amb bicicleta de carretera juntament amb els altres components de l’equip, ho ha agafat amb molt d’ímpetu i els temps que treu, demostren que pot arribar lluny. Aquest més d’agost, inclús començarà a competir amb la disciplina de ciclisme de carretera i entusiasmats, esperem que li vagi d’allò més bé.

L’opinió de Xavi Segarra, president dels club al qual perteneixem “Joves Ciclistes d’Amposta” comenta orgullós que el club està molt content per tenir, després de molt temps, un ciclista de Base i que està molt esperançat per aquest jove corredor. Comenta que Esteve tindrà tot el suport del club, ja que ha demostrat que té molta qualitat. Diu que tot i tenir una progressió excel•lent durant aquest primer any de competició, el debut a la carretera, pot ser difícil, però que l’anima a que ho agafi amb moltes ganes, ja que per l’edat que té, VA MOLT RÀPIT. Un inconvenient que veu es que actualment hi ha poques carreres de la seva categoria, el que fa molt difícil l’agafar un bon ritme de competició.

Tots sabem que Esteve, en poc temps necessitarà un equip amb més mitjans que el nostre i que ens sabrà greu, que una gran persona com es ell, ens deixi, però des d’aquí l’encoratgem a que sempre miri endavant i que ens recordi com l’equip, o millor dit, el grup d’amics que va tenir al seu costat, l’any que va començar a competir.

Ànims Esteve,

Team Restaurant Can Victor

6 comentaris:

  1. Ancara me fareu plora cabrons! jaja
    Ja sabeu que tot lo que he progreset en lo que va d'any vos u dec a vatros, ia que quan vaig començar a competir i a anar a marxes estava mol animat pero quan hem va trucar Juan Andreu per a dirme si volia fitxar pel can victor, allo va ser tot el que hem faltava per afrontar l'any motivadissim! Per a mi aquella va ser la meva primera victoria com a ciclista. Després d'aixo he anat millorant molt en los entrenos que he fet en vatros, especialment en Juan Andreu! Ell es lo principal responsable de tot, de la meva evolució de les meves victories i de la forma que hem fa agafar entrenant en ell! Li dec moltissim a este gran ciclista i gran persona! Després David que algun dissabte sortim i també hem fa tensa de valent jaja.. Està fortissim el tio! També he anat a moltes carreres compartint cotxe i es super bon paio.
    Jordi, que este any l'hem tingut una mica de paron per la feina pero ja veureu quan torne ia.. que la forma ia l'està agafant o sigue que masters de catalunya tremoleu perque vos donarà guerra este paio!! També és una persona de les que saps que sempre tapoiaran en tot.
    Alfonso, que dir de ell? Que es un paio de putissima mare iau!! Es lo nostre carretero!! Que ve a moltes carreres de l'open i toti les seves dificultats en els trams tècnics a la proxima hi torna! Aixo en btt, en carretera a sigut una joia per estes terres! I encara li que molt per dir! Avore si tornes del teu paron por todo lo alto!!
    I finalment Xavi Segarra, com no! Lo nostre presi!! La veritat es que es el que menos conec de tot l'equip ja que no sol venir a les curses de btt( li pega mes a la carretera!). Pero no fa falta que et conegue molt ja que quan un es un paio legal se veu enseguida! Les carreres que mos as astat donan suport animant-mos, aixo s'agraix molt quan vas a 190ppm jaja. I també es un paio que en carretera va finissim i tora molt en la orbea! Es mou pel pilot com si anes per casa seua, i aixo fa guanyarli moltes posicions ja que fa estrategies molt bones en carrera.
    Bueno aquí vos he nombrat a cadascu una mica i vos dono milions de gracies a tot per haberme portat fins on estic! Heu sigut el revulsiu que hem feia falta! I si algun dia tinc que canviar d'equip per questions de recursos i aixo, potser canviaré d'equip però me voreu igualment eh! Que jo igual vindré a entrenar en vatros. Perquè los de l'equip Can Victor sempre sereu els que m'haureu fet feliç i gran com a cicliste i com a persona. Sempre tindré les meves arrels a la UCSB que van ser els primers que em van animar a anar a marxes i coses així i després evidenment a vatros que mau fet cobrir moltissims més dels objectius que tenia aquest primer any com a cicliste i tranquils que espero donar-vos moltissimes més alegries en les meues carreres!! Dona gust corre en un equip com el vostre tots companys, amics i a l'hora de competir super competitius tots com a corredors i com a persones!

    Moltissimes gracies per tot equip!

    Esteve

    ResponElimina
  2. Ostres!! Sabeu que Esteve avui ha fet 16 anys?! I precisament li escriviu això tan bonic...

    Felicitats a Esteve i a tot l'equip, perquè amb tot el que he estat llegint he pogut comprovar què vol dir realment aquesta paraula: EQUIP.

    Ànim a tots!!

    ResponElimina
  3. Felicitats Esteve pels teus 16 anys!!! Pel demés no cal ni dir-ho.

    Cugat

    ResponElimina
  4. Gracies cugat! Esta semana quan vulgues queda mu dius.

    Esteve

    ResponElimina
  5. em fotre a plorarrrrrrrrrrrrrrrr

    que es això? voleu dir que hi ha per tant?

    ResponElimina
  6. Cal diferènciar tres tipus d'equips:
    1.L'equip professional on no existeix l'amistat, i si cal se treballa per un lider a qui li fotries un moc a l'ull per ninot, però com és el teu treball, tira avant!!
    2.L'equip aficionat estructurat de la mateixa forma que l'anterior però en la diferència que no t'hi guanyes la vida i acabés migrat!!
    3.L'equip aficionat on per sobre de tot existeix el sentiment d'amistat i concòrdia amb els companys, on realment no t'importa tirar per un company, o donar-li la teva bici si la trencat. Aquest mode d'equip és el Can Victor, i per això quan vaig tenir la possibilitat d'estar amb ells no vaig dubtar. Són gent que s'ho valen, collonuts per dalt de tot!!! Força per aquesta gent!!!!
    I ja que parlem d'Esteve, quina gran troballa de xaval!! Espero que continue en esta xispa per la bici i la maduresa que atessora per la seua edat, a més d'excel.lent a l'hora de tractar-lo. Ens podem felicitar de tenir-lo entre nosaltres.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.