31 d’agost del 2010

3era volta a prades en btt‏

El passat dissabte 28 d'agost es va disputar a prades la 3era volta a prades amb btt en la que van pendre part com a representants del Can Victor: Joan Andreu Lletí, Jordi Lleixà, Jonatan Larrosa i Esteve Mestre.
Joan Andreu Lletí va fer una molt bona marxa anant de menys a més i acabant 11e a la general amb un temps bastant bo i entrant amb temps semblants a gent capdavantera a les curses de l'open en les seves categories.
Jordi Lleixà va fer un bon entreno després de fer 2 carreres d'amateurs aquesta setmana i va acabar en una bona 50ena posició.
Esteve Mestre va fer una molt bona primera pujada però després va tenir problemes amb la senyalització i es va pedre, finalment va acabar una mica desebut i en la posició 22.
Jonatan Larrosa, que prenia part de la marxa curta, després de fer una bona sortida i trobar-se bastant bé va tenir problemes amb les cales i va acabar 11e, però amb un mal gust de boca ja que hagues pogut fer una millor posició.
Amb Esteve i Juan Andreu també es va desplaçar a Prades Xavi Perolada del Cabring Team que també es va pedre i va acabar en la posició 28 de la marxa llarga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.