7 de novembre del 2010

Bones sensacions del Team Can Victor a la primera cursa de la copa catalana de CX


Aquest matí s’ha celebrat a la població de les Franqueses del Vallés, la primera proba de la temporada del fang (CX). Aquesta cursa l’han presentat com el Gran Premi Gues, fent homenatge a la marca de bicicletes que porta l’equip de ciclocross local.
En un dia perfecte per a la pràctica del ciclisme en una temperatura de 21º, i al parc dels Mil Pins, s’ha disputat la cursa sobre un circuit, molt curt de 1,8 kms, molt lent i revirat i a l’estil belga, es a dir amb l’herba ben regada i amb zones amb molt fang, el que feia que el circuit fos molt tècnic, on els corredors havien d’estar molt concentrats i tenien pocs llocs on esforçar-se físicament.
Al lent circuit s’hi ha sumat 4 zones que s’havia de desmontar de la bici, que amb les 7 voltes que han fet la categoria M-30, feia que com a mínim els corredors haguessin de baixar 28 cops de les montures.

De l’equip dels Joves ciclistes d’Amposta, hi ha assistit els corredors Joan Andreu LLetí, Alfonso Sancho i Jordi Cugat. Com sol ser habitual en les primeres curses de la temporada, la sortida s’ha retardat i aquest any amb el canvi que els M-30, no han sortit amb els èlits, si no que han sortit 3 voltes més tard. A la sortida, Sancho per problemes amb la transmisió s’ha quedat una mica resagat, i Jordi Cugat ha rodat en primera posició durant pràcticament tota la primera volta però a partir de la segona ha notat la falta de fons i l’han anat passant corredors fins a quedar-se en novena posició seguit de Lletí. Durant tota la cursa, la mecànica ha jugat un paper molt important, ja que el fang castigava moltíssim tots els components mòbils de la bici.

Finalment, el podi d’aquesta primera cursa quedava amb Gustavo Dacosta en primera posició, seguit per Jordi Martorell que per aquest proper any canvia de categoria a M-30 i Arnau Rota. Els nostres quedarien Jordi Cugat en novena posició, seguit de Joan Andreu Lletí a la desena i Alfonso Sancho entrava a la posició vint-i-nou.
Tot i els resultats, el Team Can Victor ha tingut bones sensacions, ja que Cugat i Lletí per motius de la campanya de feina, porten pocs entrenaments i Sancho, que la seva especialitat es la carretera, ha notat que l’hi falta una mica de soltura amb circuits tant tècnics. El que ens fa pensar que tal com anirà avançant la temporada els resultats aniran millorant.
La propera setmana, els corredors dels Joves Ciclistes aniran a Sant Joan Despí a la segona cursa de CX.

4 comentaris:

  1. Sou uns tot terreny,participeu en tot...aixo es fer marqueting,anim...

    ResponElimina
  2. Bones Team,aquesta temporada hi haura nivell en master,sols ens faltava en Martorell,pero be,com mes gent millor,dew¡

    ResponElimina
  3. Martorell mala pell, ji ji!!!

    ResponElimina
  4. Sembla que la gent de les Terres de l'Ebre comença a animar-se en aquesta boníca disciplina. Enhorabona per ser un equip pioner en presentar un bloc de corredors a la Copa Catalana. S'ha de sentir el crit d'aquestes terres on tením un bon ciclisme que cal expandir.
    Endavant amb el vostre equip, i sort en les curses on prengueu part.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.