23 de novembre del 2010

Institut Montsià. Departament d'AUTOMOCIÓ

Tal com ja haviem anunciat, de cara a la propera temporada el Team Can Victor estrena un altre nou col.laborador, aquest serà l'Institut Montsià d'Amposta a través concretament del departament d'AUTOMOCIÓ. Aquesta col.laboració es centrarà en suport logístic, tècnic i biomecànic. Esperant que aquesta sigui una relació interessant com a projecte de millora comú.
El departament d'AUTOMOCIÓ de l'Institut Montsià oferèix ensenyaments secundaris i superiors de formació professional, oferint actualment en el seu catàleg els titòls de Tècnic en manteniment de vehícles i Tècnic Superior d'Automoció. A més col.labora en cursos de formació del SOC i el programa Qualifica't del Departament d'educació, sent referència en els ensenyaments relacionats amb el món dels vehícles autopropulsats en les Terres de l'Ebre, i recònegut en tot el territori nacional amb la qualificació de centre certificat en norma de qualitat i excel.lència de gestió ISO 9.001.
Les seves instal.lacions d'Amposta compten amb dos infraestructures de tallers, l'ún enfocat a la carrocería, mecànica, circuits de fluids, sistemes de transmissió i frenada i mecanitzat, i un altre, aula-taller enfocat a la gestió electrònica de motor i sistemes de seguretat i comfort, circuits electròtecnics i electrònics i equips de so. A més de comptar amb aules tècniques totes elles equipades per a desenvolupar completament les classes teòriques amb l'ús de mètodes TIC. El centre, a més, compta amb diferènts bancs de proves, equips de diagnòsi electrònic i reciclatge de clima, maquinari de taller d'automòbils, bibliotèca tècnica, software tècnic divers i vehícles d'última generació.
Properament s'anirà informant de l'evolució d'aquest pacte de col.laboració i de les futures novetats educatives i projectes que anirà adquirint el departament d'AUTOMOCIÓ.
Per a informació d'estudis i projectes dirigir-se al correu asancho6@xtec.cat.

Alfonso Sancho. Cap de departament d'Automoció.

1 comentari:

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.