17 de novembre del 2010

Copa Catalana CX Sant Joan Despí

El passat diumenge 14 de novembre es va disputar la segona puntuable de la Copa Catalana de ciclocross a St Joan d'Espí, sobre un tècnic i estret circuit de 2 km, que va deixar sentir queixes entre molts participants, per considerar-lo fora del reglament, on la categoría master donaven voltes fins a completar els 45 minuts de cursa. Per part de l'equip aquesta setmana sols va poder despalçar-se Alfonso Sancho, ja que els seus companys Cugat i Lletí no van poder defensar la seva posició a la general per diferents motius. La sortida era una curta recta d'asfalt molt ampla que de repent es convertía en un estretiment entre valles i entrada a la campa a fer els típics ziga-zaga. l'estretor del circuit dificultava els avançaments , a més el terra sèc i els multiples bordillos van provocar moltes punxades i caigudes. Per part nostra, Alfonso com no tenía filtre va disposar-se a soltir de l'última fila, per així poder còrrer sense pressió i anar millorant la seva baixa forma fruit d'ún paró temporal. Poc a poc va anar entrant en cursa fins assolír la 21ena posició en master, que podría ser millor de no haver tingut una caiguda a dos voltes del final que li va deixar desalineada la direcció, el seient doblat i sense fre al darrera. Tot i així en meta es mostrava com sempre satisfet concloënt que notava una milloría tant física com tècnica, i afirmava que els problemes tècnics de la bici no són justificació al resultat, cal buscar el perquè en la fase d'entrenament actual i la innata dificultat fora de l'asfalt. La propera setmana el bloc de ciclocross de l'equip es desplaçarà a Bellpuig a disputar la següent puntuable on esperèm els nostres corredors puguen millorar les seves prestacions.

3 comentaris:

  1. esta setmana toca fer bona cursa, que puja lo presi a controlar-vos, a lo millor una mica de pressio vos va be..... sino a final de mes no cabrareu.

    ResponElimina
  2. presion.........,entrenar mas y menos escribir novelas negras!!!!!!.

    ResponElimina
  3. Eik company!! Si no t'agrada lo que diu lo blog, te la piques en una pedra i callat la boca, o algú te la callarà de manera no tant ortodoxa. Si no s'entrena més és perquè pràctiquem una cosa que és diu treballar per a menjar, a més no sóm uns ofuscats com altres.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.