22 de novembre del 2010

El Team Restaurant Can Victor, es retroba amb el podi en Copa Catalana

Ahir diumenge, es va celebrar al circuit mundialista de motocross de Bellpuig la tercera prova de la copa catalana de ciclocross, i fins allí s’hi van desplaçar els corredors dels Joves Ciclistes d’Amposta, Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho i Jordi Cugat.

El circuit de 2,9km va ser molt paregut al de l’any anterior, però amb només un lloc on s’havia de desmontar de la bici i els 99 ciclistes que han pres part a la prova, s’han trobat una temperatura de tan sols 2 graus i el circuit enfangat de la pluja de la nit anterior.

La primera cursa del matí, ha definit i compactat una bona traçada, el que ha fet que la cursa dels èlits i M30, on prenien part els nostres, fos molt ràpida.

Pel que fa a la cursa, els corredors del Team sortien sense filtre de sortida, el que feia que es quedessin una mica retrassats durant els primers metres de la prova però després de les primeres rectes, Joan Andreu Lletí, després de fer una sortida molt agressiva, es colocava en cinquena posició, posició que perdria a conseqüència d’una caiguda provocada per passar a una velocitat excessiva un dels salts del circuit, en aquest contratemps Lletí doblava la maneta de fre i manillar, el que el deixava a la darrera posició i l’obligava a fer una molt bona remuntada durant tota la prova.
El corredor Alfonso Sancho, a sofert diferents contratemps als moments previs de la sortida, però tot i aquests problemes ha pogut finalitzar la cursa a pesar que a posteriori ha manifestat una mala sensació física.
Pel que fa a Cugat, després de la primera volta, s’havia col•locat al grup de cinc corredors perseguidors dels dos ciclistes escapats (Jordi Martorell i Arnau Rota, que des d’un bon principi s’havien distanciat de la resta de corredors), a partir d’aquí i obeint les ordres del president i també corredor de l’equip, Xavier Segarra que avui ha fet d’espectador, ha fet una cursa conservadora i ha aprofitat que pujant tenia bones sensacions per a deixar als corredors del grupet i ha anat en busca dels escapats, sobre la volta 5 ha agafat a Arnau Rota, que s’havia quedat de la roda de Martorell i ha fet el resto de la cursa amb ell. Durant les darrers voltes, Segarra ja havia avisat a Cugat que si volia lluitar per la segona plaça, només tenia opció a les pujades ja que Arnau Rota, era molt superior a ell a les corbes en baixada de la segona meitat del circuit, i a la darrera volta Cugat ha atacat al tram de pujada, deixant uns metres a Rota, però aquesta distància no li ha valgut, ja que Arnau l’ha tornat a passar a la darrera baixada i Cugat no l’hi ha pogut disputar l’esprint.

Finalment, els nostres han quedat, 3r Cugat, 12è Lletí i 22è Sancho.

La propera setmana, el bloc de CX del Team Restaurant Can Victor, es separa per a donar cobertura a les curses de CX de Lleida i de Vinaròs amb el dubte de si Joan Andreu LLetí s’haurà recuperat de les contusions de la caiguda.

1 comentari:

  1. Enhorabona TEAM!!!

    Sou els millors i pareix que esta temporada serà bona ...

    Com deia el meu yayo: Poc a poc i bona lletra. I així és com el TEAM avança!!!

    POC A POC I EN LA FEINA BEN FETA !!!

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.