30 de desembre del 2010

Balanç temporada 2010

Arribades aquestes altures de l’any i amb només una cursa per acabar la temporada, ha arribat l’hora de fer les pertinents valoracions de l’any.
Aquest 2010, el Team Restaurant Can Victor, gràcies als seus patrocinadors (Publicenter, Deltabici, Tallers Codorniu i Restaurant Can Victor juntament amb el seu saló de banquets Pailebot) i de la mà del Club Ciclista Joves Ciclistes d’Amposta, capitanejat per Xavier Segarra, ha participat a seixanta dos curses i marxes d’arreu de Catalunya i comunitats veïnes repartides en les modalitats BTT, carretera, ciclocross i aquets temporda també curses de muntanya.
Com a equip, en el seu segon any de vida, s’ha consolidat, sent reconegut per molts corredors del territori i com a mostra d’això podem dir que aquest any 2010, el blog a rebut més de vint mil visites.
Valorant l’èxit esportiu, podem dir que els corredors del Team Can Victor, han pujat trenta-vuit vegades al podi de les quals disset al caixó més alt. D’aquest podis podem destacar:
Dos tercers llocs a la Copa Catalana de Ciclocross.
Un primer, un segon i un tercer lloc als Campionats Provincials de BTT de Tarragona.
Un primer i un segon lloc a la general de l’Open BTT Costa Daurada.
Un segon lloc a la general del “Campeonato BTT Ciudad de Alcañíz”.

En resum, fent una valoració global, podem dir que en el segon any de vida de l’equip, s’han superat les expectatives inicials per les quals es va crear l’estructura i ja amb el Team consolidat, els patrocinadors segueixen confiant amb l’equip, inclòs entren nous col•laboradors.

Aquest proper diumenge, els corredors de CX del Team Can Victor, estaran presents a la darrera cursa de la Copa Catalana de Ciclocròss que es celebrarà a Mataró.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.