5 de desembre del 2010

Joan Andreu Lletí acarona el podi a la Copa Catalana de CX de Tortosa

Aquest matí s’ha disputat el primer ciclocross de Tortosa, proba puntuable per a la Copa Catalana de CX 2010 i fins allí s’hi han desplaçat els corredors del Team Restaurant Can Victor.

El circuit que l’organització ha preparat, situat prop del Pont del Mil•lenari, molt planet i rapit amb dos zones d’obstacles artificials, i tres d’escales, on els corredors havien de desmontar de les bicicletes. Només arribar, ja s’ha vist que la llarga recta d’asfalt de meta amb vent en contra seria important per al desenvolupament de la cursa.
A la sortida de les 11:45, prenien part els nostres corredors, Joan Andreu Lletí, Alfonso Sanho i Jordi Cugat, una vegada donat el tret de sortida, Joan Andreu ha fet una molt bona sortida colocant-se ja entre els primers corredors, per la contra Jordi Cugat i Alfonso Sancho es quedaven tancats al mitg del pilot, sense opcions d’esforçar-se al tram d’asfalt i poder entrar a les zones més tècniques ben situats.
Durant tota la primera volta, Alfonso s’ha proposat agafar un bon ritme per a fer tota la cursa d’una manera constant i Cugat ha remontat fins asituar-se al grup perseguidor del grup de 4 corredors escapats en el que hi anava Joan Andreu Lletí i un cop allí ha intentat seguir aquest grup sense tirar d’ell per a evitar reduir distància amb Lletí.

Joan Andreu per davant, ha estat durant la major part de la cursa lluitant per la tercera posició, però un error en una pujada tècnica l’ha obligat el posar peu al terra i perdre una mica de distància a favor del corredor Sergio Zarzoso, quedant-se així amb una molt bona quarta posició.
Per darrera Cugat, ha entrat ala setena posició i Alfonso a la vint-i-dosena.

Joan Andreu comentava que “el circuit l’hi ha agradat molt i al córrer a casa, ha tingut molt suport del públic i dels companys d’equip que no competeixen en aquesta disciplina hivernal, cosa que l’hi ha donat un plus de motivació per afrontar tota la cursa”.

Finalment la cursa l’ha guanyat Gustavo Dacosta, seguit de Jordi Martorell i Sergio Zarzoso i en la quarta posició el ciclista dels Joves Ciclistes d’Amposta Joan Andreu LLetí.

Demà el Team Restaurant Can Victor correrà el ciclocross de casa (Amposta) amb la participació de cinc corredors, ara a esperar com afectarà la fatiga de la cursa d’avui per a demà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.