6 de desembre del 2010

Cinc participants del Team Restaurant Can Victor al I CICLOCROSS CIUTAT D’AMPOSTA

Aquest matí els Joves Ciclistes d’Amposta, han organitzat la segona cursa de CX de les Terres de l’Ebre puntuable per a la temporada 2011.

A la matinal de ciclocross hi ha participat 80 ciclistes d’arreu de Catalunya i Castelló i ha gaudit d’un bon grapat d’espectadors de la zona.
Pel que fa als nostres corredors, a part del trio de Joan Andreu Lletí, Alfonso Sancho i Jordi Cugat, hi han participat, Esteve Mestre i Jordi Lleixà que s’estrenaven a la disciplina.
La pluja de la matinada, ha deixat el terreny en perfectes condicions per a la pràctica del Cx i per a l’ocasió l’organització ha preparat un circuit de 2200 mtrs amb dos llocs d’obstacles artificials que obligaven a la majoria de corredors a desmontar de la bicicleta.
Pel que fa a la primera cursa hi ha pres part Esteve Mestre amb categoria Júnior i ha fet un bon estreno al cx quedant amb sisena posició final.
A les 12h s’ha disputat la segona cursa, que hi han pres part Jordi Lleixà amb èlit i Cugat, Alfonso i Lletí amb categoria M30.

Després d’una no molt bona sortida, els nostres corredors, han estat tota la cursa remuntant posicions quedant en les posicions cinquè Cugat, sisè Lletí i el vint-i-dos Alfonso. Dels M30 el primer en creuar la línea d’arribada ha estat Jordi Martorell, seguit de Sergio Zarzoso i Pep Vizcarro.
Pel que fa a la cursa de la categoria reina, l’ha guanyat un molt fort David Lozano i Jordi Lleixà ha quedat a la posició 7 èlit.

2 comentaris:

  1. Vull felicitar als Joves ciclistes d'Amposta per la bona organització de l'event, i pel divertit cicuit que ens han preparat i que ens ha fet disfrutar d'un bon matí de ciclocros.

    Salut a tots!

    J.Martorell

    ResponElimina
  2. Dono les graciès en nom de l`equip a tota la gent que a fet possible aquest event i pels ànims rebuts tot el mati,un 10.


    Salutacions ¡¡¡

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.