11 de desembre del 2010

Entrenament de Pretemporada


Avui, part de l'equip de competició dels Joves Ciclistes d'Amposta, ha sortit a rodar en formació, fent una bona ruta de fons, preparant així, ja la propera temporada 2011. Durant el matí, han aprofitat per a gaudir del ciclisme, fent una bona ruta per les Terres de l'Ebre. El proper cap de setmana, els corredors que competeixen amb ciclocross, aniran a Sant Julià de Vilatorta ha disputar els campionats de Catalunya de l'especialitat.

4 comentaris:

  1. bones kraks! kom es prepara la temporada? ja vec que be, enhorabona perque sou un grup d'amic que aneu a les carreres i disfruteu com a campeons encara que no s epujo al podi que sou molts els que hi pugeu! seguiu aixi ajusant al ciclisme de les terres del ebre!!!!


    algu sap quina talla es la bici que porta J.A Lletí? no es epr res eh esperque ni tinc una digualeta i diria que hem va gran.... GAAAAAAAAAAAAS ESPERO LA RESPOSTA!!!!

    ResponElimina
  2. La talla de la Conor de Lletí? potser una M? No sé segur, millor t'ho contesta ell.
    Que guapos estem en el video, no? Si pareix que anèssem ràpid i tot!! Jajajaja!!!!

    ResponElimina
  3. Bones,tot ho gasto M ò 54 je,je...dew

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.