15 de juny del 2011

Anna Vericat participarà al campionat d'Espanya amb la selecció catalana

Per cinqué any consecutiu, la ciclista Anna vericat pendrà part en un Campionat d'Espanya de fons en carretera en categoría fèmines Èlit formant part de l'equip de selecció Catalana. Aquest cop ha segut cridada per la nova seleccionadora, Marta Vilajosana, que després de retirar-se del ciclisme professional després de molts anys a Italia i haver acumulat destacades victories passa a pendre la direcció d'una potent selecció com és la Catalana amb l'objectiu de portar les nostres corredores al primer nivell.
L'Anna es mostra molt contenta de que tornen a confiar en ella, i més després d'aquest any en que no ha pres part en cap puntuable de Copa d'Espanya, ni cap prova nacional amb fèmines èlit. A pesar d'això, de la selecció han argumentat el seguiment que li han fet en les seves participacions en curses socials, master i marxes de llarga distància amb uns resultats bastant destacables, a més la seleccionadora en les quatre edicions anteriors havia segut companya de selecció de l'Anna, arribant a assolir la Marta el Campionat d'Espanya. D'aquesta manera coneix molt bé el tarannà de l'Anna i la seva dinàmica de grup.
Ara l'Anna tindrà que canviar el seus plans i preparar amb dos setmanes una prova de característiques molt diferènts a nivell físic de les curses disputades fins ara. A més s'esta recuperant d'unes setmanes de debilitat per una infecció d'angínes i els antibiòtics tragats per a combatreu. Tot i això creu que podrà pendre part amb dignitat per ajudar en tot lo possible al treball d'equip en la selecció, i si es donés l'oportunitat aconseguir el lluïment personal en alguna fuga o bona posició final. O sigue, que a tirar de veteranía amb només 25 anys recient cumplits el 14 de juny, per a si algú encara la vol felicitar.
De moment aquest cap de setmana no abandonarà el calendari previst i participarà a la Pirenaica- tres Nacions, a la localitat de Puigcerdà, amb la companyía del Claudi Balastegui i Alfonso sancho. Una marxa dura on destacar la pujada al port d'Envalira i el més de 2.400 m d'altitud que presenta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.