21 de juny del 2011

Anna Vericat torna a destacar a la Pirenaica-Tres Nacions

Aquest passat cap de setmana l'Anna, en Claudi i Alfonso han participat a la marxa cicloesportiva Pirenaica-tres Nacions a la localitat de Puigcerdà, sobre un dur i preciòs recorregut que com a plat fort tenía la pujada al Port d'Envalira i els seus 2.407m d'alçada, fent pas per Espanya, Andorra i França.
Pel que fa la jornada els primers 50 km fins la Seu d'Urgell els tres han aguantat en el primer grup rodant a una mitja de 43'5 km h, apartír d'aquí han començat els 50 km d'ascèns que acabaven coronant Envalira, allí han agafat un grup amb el que han fet gran part de la pujada, aquest tirat per Claudio i Alfonso. A 3 km de coronar, Anna que en aquell moment anava 2a classificada fèmina era rebassada per la tercera, i començava una lluita en el descens, la que és prolongava en la pujada al Col de Puymorens, on l'Anna la tornava a caçar. En el descèns d'aquest Anna perdía terreny en no voler arriscar en un descens plagat de forats i asfalt desgastat, on Alfonso fins i tot perdía un bidó. Amb el que el tram entre La Tour de Carol i l'entrada de Puigcerdà és convertía en una persecució comandada per Alfonso. A peu de l'última pujada de 2km on estava la meta, Anna ja tenía a tir la seva contrincant, però una sortida de cadena al llevar el plat li feia perdre tota opció.

Així l'Anna acabava tercera de la general femenina i primera de la categoría. Un resultat molt satisfactori i necessari per a pujar la moral de cara al campionat d'Espanya del proper cap de setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.