19 de juny del 2011

Campionats Aragó BTT


Ahir disabte els corredors membres dels Joves Ciclistes d'Amposta i corredors del Team Restaurant Can Victor Joan Andreu Lletí i Jonatan Larrsa, van anar fins a Alcanyis a Puig Moreno, més concretament al Circuit anomenat Rincon Caliente a prendre part als campionats de BTT d'Aragó.
Un cop donada la sortida, Jonatan es va quedar a un segon grup que anaba a la persecució del primer grup que havien fet els corredors més ràpits i durant tota la cursa va tenir problemes de transmisió el que l'hi va impedir anar del tot còmode. Tot i això va quedar en una bona 12a posició en una cursa que en 34º, els corredors van haver de fer 40 kms.


Pel que fa J.A.Lleti va fer una excel·lent sortida controlant a tots els Èlit i Masters-30, i va poder entrar a la trialera en primera posició per darrera l'acompanyava J.J Marrassé que entenent-se perfectament tots dos, van fer una baixada espectacular rodant en primera i segona posició respectivament fins al km 11, on la "locomotora" de Raül Serrano ja feia caça a Lletí. Segons abans Marrassé ja havia incrementat el ritme que el portaria amb una magnífica victoria fins al final de la cursa, pel que fa Lletí, a la segona volta feia el pas per meta amb quarta posició però no va estar fins la última que uns dolors estomacals molt forts li han perjudicat el seu estat i va caure fins la sexta posició, just pel darrera del seu amic Victor Espuny´.
En la última volta Lletí va perdre 7 minuts respecte a la primera volta, tot i això, va poder preservar zona de podium amb el coixí de temps que portava ja va fer una excel·lent primera part de cursa. I amb els ànims de tot el públic, Joan Andreu es va emportar un magnífic record de les Terres d'Aragó al poder tornar a estar al podi, ja que aquest any en 4 participacions a curses aragoneses tres hi ha estat. Ara ell farà una petita parada vacacional i no tornara en competició fins el mes de juliol.

1 comentari:

  1. Llàstima que el tàndem inicial: Can Víctor/catalunya Sud no hagués durat un poc més, ja que haguèssim disfrutat bastant. Aant i canvi.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.