15 de juny del 2011

Ruta del Sister


El passat diumenge el ciclista membre del Team Restaurant Can Victor, Jonatan Larrosa, va pendre part al recorregut mitjà de la Ruta del Sisters que es va celebrar a l'Espluga de Francolí. En aquesta ocasió Jonatan va fer tota la rutaintercanviant-se la primera posició amb el ciclista del Segre-Basella Xavier Jové. Al final Jonathan va ser el més ràpit seguit per Xavier a només 10 segons. De la marxa llarga els germans Xavier i Jordi Carnicer van ser els més ràpits.
Aprofitem el post per a comentar que per motius de salut,els corredors que tenien previst anar a la Sierra de Gudar van tindre que suspendre la sortida i per a comentar que Jonatan també va prendre part a la passada Trencatorrompers i va acabar en una bona onzena posició en una marxa on els cenders tècnics i les caigudes van ser una de les notes més predominants.

Aquest cap de setmana els corredors dels Joves Ciclistes d ´Amposta,estaran presents a una nova edició
de la Quebrantahuesos,altres a la Marxa Cicloturista que té lloc ha Puigcerdà i per últim als campeonats de BTT
de Aragó,que tenen lloc a Puig Moreno,al circuit del "rincón caliente" ja que a les 16:00h de la tarde esta previst una temperatura
35graus aprox,i organitzat per CC.Aragón Histórico.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.