23 de gener del 2011

El TEAM Restaurant Can Victor present, quasi al complet, a la Social del Montroig

Aquest matí s’ha celebrat la segona cursa del calendari de socials de la província de Tarragona 2011. Tot i el fred que ha fet, donat a que hi ha hagut poques coincidències en curses a Catalunya, hi ha hagut molta participació. La cursa ha consistit en donar quatre voltes a un circuit, per a completar un total de vuitanta-cinc kilòmetres. Del circuit només destacar un repetxo que feia exprimir els ciclistes, el resto tot pla.

Els ciclistes dels Joves Ciclistes d’Amposta que hi han pres part, han estat, Jordi Lleixà, Joan Andrei Lletí, Xavier Segarra, Xavier Perolada, Guillem Enri, Alfonso Sancho, Jonatan Larrosa i Jordi Cugat.

Pel que fa a la cursa, als primers kilòmetres Joan Font s’ha escapat juntament amb dos o tres ciclistes més, que al final no l’hi han pogut seguir el ritme i s’han quedat, guanyant així Font en solitari.

Dels nostres, Alfonso Sancho ha intentat provocar una escapada durant la segona volta, rodant uns kilòmetres juntament amb un altre ciclista amb dos-cents metres d’avantatge , però el gran pilot a evitat que anés a més. Al principi de la tercera volta s’ha format una escapada d’uns dotze corredors que seguien a Joan Font, i a aquesta escapada s’hi ha pogut col•locar Jordi Cugat.

Finalment, Cugat ha acabat al primer pilot d’unes dotze unitats, Lletí i Enri han entrat al pilot principal i el resto de corredors s’han quedat fora de cursa.

El proper cap de setmana el TEAM Can Victor es separarà per a donar cobertura a la tercera Solcial de la temporada i a la primera cursa del Campeonato BTT Ciudad de Alcañiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.