16 de gener del 2011

Anna Vericat s’emporta la primera victòria de la temporada

Molt bona participació del Team Restaurant Can Victor a la primera social de la temporada. L’equip s’ha desplaçat en sis unitats a la social del Perelló, cursa que obria la temporada 2011.

Pel que fa la cursa, l’organització ha preparat el mateix circuit de l’any passat, de 1400mts, on aquest any donat a l’alta participació, han hagut de fer 2 curses classificatòries a 15 voltes i una final amb els 25 corredors de cada classificatòria a 10 voltes, on es disputaria la classificació de la cursa i els 250€ de premi per al guanyador.

Els corredors dels Joves ciclistes d’Amposta que han pres part a la primera classificatòria han esta Joan Andreu Lletí, Jordi Cugat, Jonatan Larrosa i Guillem Enri, dels quals només Joan Andreu ha passat a la gra final. Els corredors que han sortit a la segona classificatòria eren Alfonso Sancho i Jordi Lleixà on es quedaven fora de la final i Anna Vericat, passava directament a la gran final.

Pel que fa a la final, on han pres part els 50 millors corredors, Joan Andreu lletí ha quedat en una molt bona quinzena posició de la general i la que millor ho ha fet, ha estat Anna Vericat que s’ha emportat la primera posició de les fèmines, pujant així al caixó més alt a la primera cursa social de la temporada.

La propera setmana, els ciclistes del Team Can Victor, prendran part a la segona social que es celebrarà a Montroig.

6 comentaris:

  1. Com podeu se tan ilusos 1ª . ultima. unica femina

    ResponElimina
  2. Algo tienen que poner.............

    ResponElimina
  3. Anònim... no va ser la única fèmina, però si la única que va acabar.

    Això es un blog, on hi posem les coses tal com son. Ni som superhomes, ni mos pensem que som els nº1...

    Segurament que si posesses lo teu nom veuriem que no t'has menjat mai un rosco... (i això deu ser el que et deu picar)

    Cugat

    ResponElimina
  4. lo listo i savi que fa este comentari que vingue i m'ho digue a la meua cara o a la d'Anna i ne parlem, perquè tant viu que és m'agradaría vore lo que és capaç de fer sobre una bici o lo que ho sería competint en dones, perquè de maxitos sobrats pseudo-pros ni han massa que parlen molt. i si voleu trofeu (perquè sou homes,clar) vos feu lo canvi de sexe i proveu de correr en noies, que una vegada vos baixe la testosterona ja ne parlarem de lo ridícul que caminareu, pringats!!! criticar és fàcil, ser una dona i atrevir-se a ficar-se en una cursa d'homes i més en circuit encara més!! Força Anna, tens més ous que estes nenasses xarraires, que segur que tenen problemes de trempera i dubtes de sexualitat!!!!

    Alfonso.

    ResponElimina
  5. Poques dones es fiquen en aquests "fregados" de carreres, tota la meva admiració per a l'Anna i el seu bon resultat

    Jordi

    ResponElimina
  6. Ànims Anna!!! Jo també sóc noia i practico aquest esport, no en la mateixa modalitat, però si en btt. Sempre n'hi ha que parlen més del compte.

    ResponElimina

El Team Restaurant Can Victor, no se hace responsable de los comentarios introducidos en esta sección y se reserva el derecho de borrar los comentarios que no resteten a las personas o que no hablen de ciclismo.